Cum platesc

La https://bimforest.ro/ puteti plati produsele prin una dintre urmatoarele modalitati de plata:

  • Numerar la livrare
  • Card de debit sau de credit
  • Ordin de plata

Mentionam ca Bimforest Stihl poate face vanzari si prin intermediul platformei de achizitii publice SEAP.

Detaliem mai jos procedurile in cazul fiecarei modalitati de plata.

Plata cu numerar la livrare

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea care va este transmisa prin email in momentul confirmarii comenzii, valoare care se va regasi si pe documentul de transport (AWB).

Plata o veti face catre comisionarul care efectueaza livrarea, in schimbul ei urmand sa primiti o chitanta din partea acestuia.

Plata cu cardul de debit sau de credit

Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina, in momentul in care faceti si comanda.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD. Nu va este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, https://bimforest.ro/ foloseste sistemul MobilPay.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, va trebui sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin sistemul MobilPay, https://bimforest.ro/nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Plata prin OP

Daca doriti sa platiti prin OP, pasii de lucru sunt urmatorii:

  • va rugam sa ne anuntati ce produs doriti, prin email officebimdorest@gmail,com sau prin telefon la 0757 199 748;
  • noi vom emite factura proforma si v-o transmitem prin email / Whatsapp sau orice mijloc de comunicare preferati si va ofera o imagine clara a facturii proforme (date de identificare, produse, valoare de plata)
  • dvs faceti plata in contul nostru
  • noi livram catre dvs produsul ales prin firma de curierat.