BIMFOREST
Despre noi

Noi suntem Bimforest,  dealeri specialisti STIHL de mai bine de 10 ani si am acumulat o experienta bogata lucrand cu peste 2000 de clienti in acest interval. Majoritatea clientilor nostru sunt specialisti in domeniul forestier si a peisagisticii, si ne-am straduit intotdeauna sa le oferim cele mai bune solutii pentru nevoile lor, precum si cel mai bun sprijin pe partea de consultanta si service.

Am ales sa lucram cu produse STIHL pentru ca sunt extrem de fiabile, robuste si au solutii pentru orice tip de teren, material si situatie. Inoveaza in permanenta si ofera solutii noi atat profesionistilor, cat si celor pentru care ingrijirea bucatii lor de pamant este o mandrie si o placere. Asadar, noi va putem oferi atat utilaje profesionale,  cat si utilaje fiabile si usoare pe curent electric si pe acumulatori, pentru cei ce isi doresc sa isi ingrijeasca gradina silentios si nepoluant.

Bimforest  isi desfasoara activitatea din anul 2005 in Piatra  Neamt, oferind servicii de consultanta, vanzare si service pentru produsele STIHL. Fie ca este vorba despre produse profesionale sau din gama hobby, ne puteti contacta oricand la telefon sau pe email pentru a va rapunde la intrebari sau pentru a va oferi utilajul potrivit pentru nevoile gospodariei sau firmei dvs.

Obiectivul nostru este sa furnizam echipamente si servicii de calitate pentru nevoile dumneavoastra, folosind toata experienta acumulata de-a lungul anilor.

Locație

Str. GEN. N. DĂSCĂLESCU, nr.15, BLT1, parter 610191 Piatra Neamț

Locație

Magazin BIMFOREST Piața Centrală, Piatra Neam

TELEFON

+40 233 261 727

EMAIL

officebimforest@gmail.com