Termeni și condiții

Informații despre site. Termeni si conditii de utilizare

Site-ul web https://bimforest.ro/ este proprietatea firmei Bimforest SRL, cu sediul în strada Mihai Viteazu, nr.19, Piatra Neamț, jud.Neamț, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J27/362/2005, C.I.F. RO 17271500, numit pe parcursul acestor termeni și condiții Stihl-neamt.ro.

Adresa de contact: STR.GEN. N.DASCALESCU, nr.15, BLT1, parter, 610191 Piatra Neamț

Tel: +40 757 199 748

email: officebimforest@gmail.com

https://bimforest.ro/ este magazin online dedicat vanzarii de produse marca Stihl si Viking. In mod exceptional, magazinul online poate comercializa si alte produse dedicate ingrijirii casei si gradinii, sub alte marci comerciale si cu alti furnizori, cu scopul de a completa gama de produse comercializate sub cele 2 marci mentionate.

Acceptul dumneavoastră

Utilizând și/sau vizitând acest website (inclusiv conținutul disponibil prin acest site) acceptați automat prezentul ghid cu termeni și condiții de utilizare a site-lui. Termenii și condițiile de utilizare a site-ului stabilesc care sunt condițiile în care orice persoană poate accesa și/sau utiliza informațiile de pe site-ul https://bimforest.ro/.

Proprietatea intelectuală

Domeniul de internet https://bimforest.ro/ este proprietatea exclusiva a SC Bimforest SRL, distribuitor autorizat STIHL si Viking.

Marcile STIHL si Viking sunt folosite pe acest site cu acordul si in conformitate cu regulile detinatorului marcilor, ANDREAA STIHL AG&CO.KG.

Utilizarea conținutului site-ului

https://bimforest.ro/ poate fi utilizat doar cu respectarea următorilor termeni de utilizare:
– site-ul se va utiliza doar în interes personal

– este interzisă copierea sau distribuirea unor părți din acest site în orice fel de mediu, fără a obține acordul scris de la administratorul site-ului
– dacă descărcați sau printati o copie a conținutului pentru uz personal, trebuie să dețineți toate drepturile de autor sau avizul proprietarilor conținutului.
– sunteți de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea și copierea unui conținut, sau cu elemente care întăresc limitele de utilizare ale site-ului sau conținutului acestuia.

Cererile de utilizare a conținutului Site-ului pot fi trimise la adresă de mail: officebimforest@gmail.com.

Site-ul https://bimforest.ro/ vă pune la dispoziție pagini si adrese de email pentru o comunicare fluenta. Astfel, la capitolul Link-uri utile aflati totul despre toate politicile noastre comerciale si legale.

Informatiile publicate pe site

Informațiile cuprinse în acest site au un caracter consultativ. Ele pot fi modificate oricând de catre producatorul utilajelor si uneltelor comercializate sau de catre noi, ca si comerciant, pentru a ne pune de acord. Este necesar să ne contactați și să verificați dacă informațiile sunt actuale.

Deși facem eforturi în vederea asigurării calității, corectitudinii și caracterului actual al materialelor publicate în site, nu putem garanta, expres sau implicit, în privința conținutului său. De asemenea, nu raspundem si nu garantam pentru eventualele accidente si erori comise de catre clientii nostri, dupa achizitionarea produselor de pe Site.

Schimbări ale site-ului

https://bimforest.ro/ își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăugă sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său. De asemenea, https://bimforest.ro/ își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

Modificarea termenilor și condițiilor

https://bimforest.ro/ își rezervă dreptul de a modifica oricând și în orice mod prevederile din Termeni și Condiții, fără nici o notificare prealabilă și fără a fi obligată să îndeplinească vreo formalitate față de utilizatori.
Orice modificare este acceptată necondiționat și în totalitate de către utilizatorii site-ului prin simpla utilizare a acestuia, iar neacceptarea oricărei modificări atrage obligația respectivului utilizator de a înceta îndată accesarea site-ului și/sau utilizarea în orice mod a serviciilor noastre.

Legea aplicabilă. Litigii.

Drepturile și obligațiile utilizatorilor site-ului prevăzute de Termeni și Condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produc Termenii și Condițiile vor fi interpretate și guvernate în conformitate cu legea română în vigoare.
Orice litigiu născut din, sau în legătură cu Termenii și Condițiile va fi soluționat pe cale amiabilă. În caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi soluționat de către instanța judecătorească română competență aflată în raza teritorială a municipiului Piatra Neamț.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la termenii și condițiile de utilizare a site-ului https://bimforest.ro/, precum și despre drepturile de proprietate intelectuală și politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la : officebimforest@gmail.com.