Filtru de produse

Utilaje pentru gard viu si arbusti

Toate produsele din Categoria Utilaje pentru gard viu si arbusti

Afișez toate cele 3 rezultate

Filtrează după preț

Categorii de produse

Cap taietor produs

Capacitate cilindrica cm3 produs

Date electrice produs

Diametru taiere mm produs

Dimensiune lant produs

Dispozitiv de taiere produs

Greutate fara acumulator kg produs

Greutate kg produs

Lungime de taiere cm produs

Lungime totala cm produs

Nivel presiune acustica dB(A) produs

Nivel putere acustica dB(A) produs

Nivel zgomot dB(A) produs

Pas lant produs

Putere kW/CP produs

Putere W produs

Raport Greutate-Putere kg/kW produs

Tensiune alimentare produs

Unealta de taiere produs

Volum rezervor l produs

Volum rezervor ulei cm3 produs

Exista ceva in linia unui gard viu proaspat tuns, care spune “gradina bine ingrijita”. Utilaje pentru gard viu si arbusti de la Stihl sunt facute pentru mare precizie si viteza, dar si pentru finete si perioade de lucru extinse.

Poti alege utilajul potrivit pentru gradina ta, in functie de cat ai de lucru, unde se afla gradina si atitutinea ta fata de mediu, astfel:

– Pe benzina
– Electric
– Pe acumulator.

Indiferent de solutia aleasa, STIHL iti garanteaza ca gardul viu si arbustii tai vor fi perfect toaletati. Trimmer-ele STIHL sunt perfect echilibrate, au un desing rafinat, fara curbe excesive, ergonomic aliniate la miscarile firesti ale corpului tau.

Raportul putere / greutate este perfect de fiecare data, astfel incat tu sa te poti bucura de greutatea mica, fara sa sacrifici puterea de care ai nevoie. Precizia taieturii este garantata de lamele perfect ascutite si tehnologia anti-vibratii.

Indiferent de treaba din gradina, noi avem utilaje pentru gard viu si arbusti potrivite pentru tine. Cu lame lungi de 50 cm sau cu lame fine de 20 cm si capete de taiere interschimbabile, trimmer-ele STIHL curata gardul viu si finiseaza arbustii ca nici un alt utilaj.

Ai indoieli asupra carui utilaj pentru gard viu si arbusti sa te opresti? Da-ne un telefon sa ne sfatuim impreuna si sa elegem cea mai buna solutie pentru tine. Experienta noastra si tehnologia STIHL iti garanteaza satisfactia unui lucru bine facut de fiecare data.